Боровец се превръща в латино курорт

Боровец се превръща в латино курорт

22 октомври 2014

Една от топ дестинации сред любителите на зимните спортове у нас – Боровец, този уикенд ще е притегателна точка за горещи салса танцьори от различни точки на Европа. За осма поредна година школата на Памбос Агапио организира международна тридневна салса фиеста в зимния курорт. Очакват се близо четири хиляди последователи на латино културата да пристигнат у нас за Осмия Балкански салса конгрес.

Боровец се превръща в латино курорт

 

През последните години популярността на събитието излезе извън границите на полуострова и вече посреща салсероси не само от съседни страни, но и от цяла Европа. Идеята на конгреса е чрез танца да обедини почитателите на салсата в неуморен тридневен маратон на чист въздух сред природата. Фиестата ще се вихри в шест зали с различно тематично звучене – LA New York, романтик и анимейшън, кюбан, кизомба и зук, бачата и танго ще са парти зоните. Изявени артисти от европейската латино сцена ще потопят гостите в магията на салсата чрез жива автентична кубинска музика. За първи път организаторите от Pambos Dancing Center ще изненадат салсеросите със завладяваща жива музика и оркестър.

Pambos&Maria 01

Уъркшоп занимания по бачата, кизомба, танго, афро, регетон с изтъкнати международни инструктори, денонощни танци и празнично настроение очакват всички участници в конгреса. Седмица преди Halloween латино купонджиите ще дефилират, танцувайки с маскарадни костюми.
Организаторите са се погрижили и за транспорта до Боровец в удобно за феновете време.

снимки: Личен архив

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)