Благотворителен Коледен бал

Благотворителен Коледен бал на ВИЗА Клуб

12 декември 2014

На 11 декември 2014 г. в Шератон София Хотел Балкан, ВИЗА клуб в партньорство с ФЪРСТ Консултинг за пореден път организира Благотворителен Kоледен Бал – поредното събитие в подкрепа на проекта „Бизнес и образование – ръка за ръка“. Инициативата подкрепиха Администрацията на Президента на Република България, Агенцията по заетостта и нейния изпълнителен директор Асен Ангелов, Агенцията за социално подпомагане и изпълнителния й директор Ивайло Иванов, както и Столична община.

Бизнес и образование - ръка за ръка

Бизнес и образование – ръка за ръка

Началото на благотворителната програма „Бизнес и образование – ръка за ръка” бе поставена още през пролетта. Чрез тази инициатива се цели да се подкрепят първите трима с най-висок успех кандидат-студенти, лишени от родителска грижа, които кандидатстват във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). 

Именно на изискания коледен благотворителен бал бяха представени първите трима студенти сираци, които получават подкрепа за висшето си образование от Програмата „Бизнес и образование – ръка за ръка“.

Николай Геров, в специалност Финанси, Крум Христов в специалност Финансов мениджмънт и маркетинг и Иванка Илиева, в специалност Финанси са тримата студенти сираци с четиригодишна стипендия за образование и обучение във Висшето училище по застраховане и финанси.

Тримата бъдещи финансисти получиха лично от спонсорите на програмата и месечни стипендии от „Банка ДСК”; здравен пакет от „Сити Клиник”; таблети от „Леново”, шофьорски курсове от „Българската асоциация на пострадали при катастрофи“, възможност за стаж в Застрахователно дружество „Виктория“, както и съдействие от Агенцията позаетостта закариерно развитие и осигуряване на професионална заетост на успешно завършили тепрограмата.

DPP_21128

Гостите и участниците в Коледния благотворителен бал се насладиха на изискана програма с гост-изпълнители Владо Димов, Вяра Атоваи Джина Иванова, на ревю на последните модели на дизайнерката София Борисова, както и на множество награди от благотворителната томбола.

DPP_21225
Стремежът на ВИЗА клуб и Фърст Консултинги на Фондация „Годишни бизнес награди на ВИЗА Клуб и партньори“ е да превърнат програмата в дългогодишен проект с национална и социална значимост, подкрепяйки всяка година деца-сираци, които имат желание и мотивация да се развиват, да завършат висше образование и да имат успешна професионална реализация.

DPP_21066

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)