Благотворителен бал ИАК София

26 януари 2015

Интеракт е служба!

Интеракт е приятелство!

Интеракт е магия!

На 24 януари членовете на Интеракт клуб София-Център към 91.НЕГ „Проф. Константин Гълъбов“ и Интеракт клуб София-Сити към ПЧАЕГ „Уилиям Шекспир“ организираха първия си Благотварителен бал за годината. На събитието освен в традиционната обстановка, в която се потопиха присъстващите, гостите имаха възможността да се насладят и на интересна програма – различни музикални и танцови изпълнения, дефиле, на което бяха представени актуални бални рокли, както и  много други изненади!

На дефилето бяха представени рокли на модните къщи „Юнона“, „Be Queen“ и „Magical Dreams“.

Каузата, зад която застанаха младите ротарианци, бе подпомагане построяването на къщи от семеен тип, в които да бъдат настанени възпитаниците на дома за деца, лишени от родителски грижи, „Олга Скобелева“, град Пловдив.

 Благотворителен бал ИАК София

 Благотворителен бал ИАК София

Интеракт е програма на Ротари Интърнешънъл за младежи на възраст между 12 и 18 години. Както Ротари клубовете, така и тези на Интеракт, са разпространени в цял свят, а целите им са акцентирани в реализирането на идеи в полза на обществото. Интеракт клубовете са спонсорирани от местните Ротари клубове, които им предоставят подкрепа, съвети и наставления, но те са самоиздържащи и самоуправляващи се.

Всеки Интеракт клуб е уникален сам по себе си, а уникалността му се изразява в това да събира на едно място различни по характер и интереси хора. Клубовете могат да бъдат както на училищно, така и на общинско ниво.

DPP_22796

Посредством своите начинания, Интеракт клубовете имат за цел да поддържат хармонията в човешките отношения, да допринасят за развитието на обществото чрез активна обществена служба, осъществявайки проекти с хуманитарна и благотворителна насоченост.

Освен дълг, Интеракт е и приятелство. Членството в програмата е път към намирането на нови запознанства и приятелства, както и път към личностното развитие чрез придобиване на лидерски и организационни качества.

DPP_22908

Всички предимства на Интеракт правят програмата една от най-атрактивните и желани извънкласни дейности за младото общество. Интеракт е една от най-успешните програми на Ротари, а нейната мащабност е обединила почти 200 000 младежи в 10 700 клуба в 109 страни.

DPP_22790

Поздравления за организацията и прекрасните инициативи, зад които застават младите хора в София!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)