А ако дрехите бяха социални мрежи?

19 декември 2014

Дори и да не сте особено запознати с творчеството на модния латвийски фотограф Виктория Пашута, то убедени сме, че сблъсквайки се с ексцентричния й и особено любопитен стил, трудно ще я забравите.

Facebook

Flickr

Най-новият проект на Виктория се нарича „Ако момчетата бяха социални мрежи“ и представя атрактивната концепция как би изглеждал мъжкия дрескод, ако бе повлиян от наличието на най-популярните онлайн платформи като Facebook, Twitter, Linkedln, Tumblr, Instagram и много др.

Google_Plus

Instagram

Както можем да очакваме, всяка от тях има собствен стил и ярко изразена индивидуалност, в което имате възможност да се убедите и сами от приложените снимки.

Tumblr

Twitter

„След като влиянието на социалните мрежи по света е толкова изразено, на моменти имам чувството, че говорим буквално за живи същества. Затова се замислих какво ли ще се получи, ако се опитам да ги представя като реални личности. Използвах логата им като визуален ориентир, а предлаганите от тях функции и характеристики – като качества в човешкия характер, изразен чрез различната модна тенденция“, разкрива Пашута.

Pinterest

Linkedln

И така, кой е вашият стил… или пък любима социална мрежа?!

текст: Митко Попов
снимки: Vanichi.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)