Анджелина Джоли

Анджелина Джоли: 2014 година бе невероятна

19 декември 2014

Вече отиващата си 2014 година се оказа пълна със събития за една от най-популярните звезди в Холивуд – Анджелина Джоли. 39-годишната актриса определи 12-те месеца досега като „потресаващи и невероятни“, посочвайки, че е реализирала много от мечтите си – както в личен, така и в професионален план. Както е известно, през август тя сключи брак с дългогодишния си партньор Брад Пит  на скромна церемония в Шато Миравал, Франция.

„Надявам се, че тепърва ни предстои още по-хубаво бъдеще. Омъжих се за голямата си любов, синът ми Мадокс вече е тийнейджър и представих на света първия си сериозен опит като режисьор – филма Unbroken“, разкри в интервю Джоли. Тя допълни, че е много щастлива и от факта, че не само тя, но и спортистът Луи Замперини е получил подобаващото му се уважение и се надява, че лентата, посветена на живота на участника в Олимпийските игри през 1963 г. и редови войник в Американската армия, дори ще бъде номинирана за Оскар.

Анджелина Джоли: 2014 година бе невероятна

Анджелина Джоли: 2014 година бе невероятна

„Боря се отдавна за това признание. Още в момента, в който се захванах да направя собствен филм, знаех, че мога да го постигна. Действително, дебютът ми с In the Land of Blood and Honey не реализира амбициите ми в това отношение, затова се постарах значително повече за Unbroken. Трябваше да убеждавам много хора, че става дума за отличен проект, да събирам нужните средства за финансирането му – нещо, което също приемам като нужния урок“, разкрива актрисата, която наскоро призна, че е готова да „слезе от екран“, за да се реализира като режисьор.

снимки: JustJared.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)