Анджелина Джоли иска да е по-добра съпруга

28 ноември 2014

Анджелина Джоли иска да бъде по-добра съпруга на Брад Пит, съобщава Контактмюзик.

39-годишната актриса, която се омъжи за Пит на интимна церемония през август тази година, се надява, че може да се справи с ролята си на съпруга в името на семейството си. „Много пъти казвам: „Ще бъда по-добра съпруга. Ще се науча да готвя“, а Брад отговаря: „О, скъпа, знай в какво си добра…“. Но аз казвам: „Не, не и не, ще се справя с ролята на съпруга“. Той знае моите ограничения и в какво съм добра съпруга и добра майка“, споделя Анджелина.

Тя разкрива още, че сключването на брак след десет години заедно променило отношенията й с Брад. „Ние имахме късмета да бъдем в това необичайно положение, оженихме се в присъствието на шестте ни деца и те бяха част от церемонията“.

Двойката била много щастлива, че успяла да сподели специалния си ден със своите деца Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс. „Всички се съгласиха да бъдем заедно и просто да изживеем живота си заедно. Не защото бяхме длъжни…, а защото бяхме напълно сигурни, че се чувстваме като едно семейство“, сподели Анджелина в „Тудей шоу“.

снимка: lovedbyparents.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)