Анахид Тачева отпразнува рожден ден в Рубаят

Анахид Тачева отпразнува рожден ден в Рубаят

16 октомври 2014

Легендарната българска тв говорителка Анахид Тачева, родена на 15 октомври, реши да събере в тесен кръг близки и приятели в Рубаят, за да почерпи за рождения си ден.

Анахид Тачева отпразнува рожден ден в Рубаят

Дългогодишното лице от екрана отново показа млад дух и че времето с  нищо не е докоснало красивото й излъчване.

DPP_jpg9608

Анахид Тачева е истинска звезда сред телевизионните говорителки от държавната телевизия. Става изключително популярна през 60-те години – и като едно от най-красивите лица от екрана, и като съпруга на големия актьор Коста Цонев. Двамата се вричат един на друг два пъти и имат две деца – популярния тв водещ Димитър Цонев и Теодора, която работи в посолството ни в Рим. Тачева има още една дъщеря, която също се казва Анахид, от втория си съпруг Васил Тачев. 

DPP_jpg9617

Рубаят НДК – Wine and Live Stage, популярният и интересен клуб  от веригата в София, в сградата на Национален дворец на културата стана домакин на милото и съвсем импровизирано тържество на Анахид.  Плътните цветове и елегантното излъчване на интериора на Рубаят НДК  създава усещане за класически уют .

DPP_jpg9599

На голямата Live-сцена,  почти всяка вечер от седмицата се изявяват някои от най-добрите български изпълнители и групи.  Впечатляващи са и авторските винени библиотеки на две от стените в Рубаят, както и live-cooking кухнята, в духа на най-луксозните винени ресторанти в света. Всички тези причини в своята съвкупност явно са оценени от рожденичката и тя и близките й се забавляваха от сърце.

Наздраве!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)