Алпина Доломити Хотел - зима, мода и релакс

Алпина Доломити Хотел – зима, мода и релакс

10 декември 2014

Със своята изключителна панорамна локация Alpe ди Siusi, платото с най-голяма надморска височина в Европа, в прекрасната обстановка на Доломитите, хотел Alpina Dolomites Lodge  предлага на гости изключително преживяване. Изтънчено гостоприемство и професионални услуги за почивки с акцент върху здравето и цялостната кондиция.

AlpDol_delood_002_0
The Lodge се състои от основна сграда и отделна кръгова структура, свързани един с друг чрез подземен проход, построен в съответствие с екологични стандарти, за да се намали въздействието върху околната среда и потреблението на енергия до минимум.

AlpDol_delood_004_0

Гостите могат да избират измежду 56  ексклузивни стаи и луксозни апартаменти с невероятна гледка над Европа, от най-високото й плато. Сякаш се намираш на покрива на света…

AlpDol_delood_006

Изградена с естествени материали –  камък и дърво в частност, в хижата е хармонично, тя сякаш е сгушена в рамките на естествената среда на уникалното място.

AlpDol_delood_009
Крайъгълният камък на философията на Alpina Доломити Lodge е интимна връзка с природата, основана на опазване на околната среда и абсолютно уважение към нея. Това е идеалното място да се насладите на една ободряваща почивка и да придобие отново добре балансирана комбинация от тяло и дух в пряк контакт с природата.

AlpDol_delood_007
Спа центърът, който включва едновременно закрит и открит панорамен плувен басейн, сауна и релакс, фитнес център и салон за красота, е невероятен оазис на красота, където гостите могат да оставят зад всичко стреса на ежедневието си и да преоткрият своята жизненост. Медицинският център насърчава здравето, както работи за  предотвратяване на най-разпространените заболявания.

AlpDol_delood_001
За една наистина специална почивка, се изисква и добра храна. Да, и за това е помислено – ресторантът предлага уникални гурме творения, които могат да бъдат присъединени към класацията на най-добрите гозби. Гостите могат да се насладят на изискана вечеря в различни стаи, а всеки, който просто минава, може да похапне и погостува в ресторанта, разположен в отделна кръгова структура, хижа Alpina.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)