Алекс и Дани Петканови съобщават пола на бебчето си

19 септември 2018

От няколко седмици в медийното пространство се носят слухове, че едно от любимите светски семейства, това на Александра и Даниел Петканови ще се сдобие с близнаци.

Очарователната Алекс е вече в напреднала бременност, а обявяването, че е бременна предизвика истинска еуфория в социалните мрежи. Какъв всъщност ще е полът на първородното им дете, двамата обещаха да обявят само след няколко часа, като това ще се случи по световен модел. В чужбина е изключително актуална тенденция, майката да съобщи на бъдещия татко, дали чака момченце или момиченце, чрез спукване на черен балон, от който се разпръскват съответно сини или розови частици. BestBaby подготвиха за щастливите родители тематична декорация, решена в розово и синьо, типично по американски, с красиви балони, стилна аранжировка, на фона на която те са заснели един от най-емоционалните мигове в живота си.

Даниел Петканов вече знае дали ще бъде татко на син или на дъщеря, но докато обявят това и на широката аудитория, споделиха кадър, секунди преди спукването на балона, питайки феновете си какво е тяхното предположение. За отрицателно време снимката е харесана от над 20 000 души, от които 2000 са изразили предположението си – преобладаващите  залози са за момиченце. 

петканови-бебе

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)