Ако Карл беше крал

Ако Карл беше крал

15 януари 2015

Творческият директор на модна къща Chanel – Карл Лагерфелд даде интервю за списание Stylist Magazine, в което отговори на един интересен въпрос – какво би направил, ако един ден стане крал?

Ако Карл беше крал

Ако Карл беше крал

„Бих направил себе си главен на модна полиция и бих воювал срещу безхаберието в облеклото. Способността да се обличаш добре – не е въпрос на пари или богатство. Бих въвел бонуси за тези, които се опитват да изглеждат добре.“

81-годишният дизайнер също би искал да види родителите по-ангажирани с образованието на децата си – включително поради причината, че по негово мнение, би намалял броят на хората, страдащи от заболявания като болестта на Алцхаймер.

„Изучаването на речника следва да бъде задължително. По страница на ден и с ежедневна проверка,както правеше моята майка, когато бях дете. Бих направил задължително изучаването на два или три езика. Трилингвизмът е нещо съвсем  естествено. Това не само отваря вратата към най-различни области, но също така разширява съзнанието ви и помага за предотвратяване на болестта на Алцхаймер“, каза Карл.

В края на интервюто Лагерфелд каза, че се отвращава от „идиоти“ и необразовани хора:“Бих обявил война на идиотите и необразованите хора, както и на тези, които искат да върнат разделението на Германия на западна и източна, със затворени граници.“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)