„Айрън мен предизвикателство” срещу дрогата

03 ноември 2014

Дванадесет мъже показаха огромната си физическа сила в първото състезание от веригата „Айрън мен предизвикателство” под мотото „Силните срещу дрогата”. Надпреварата, отложена с една седмица заради лошото време, се проведе на паркинга пред мол „Парадайз“. Здравеняците премериха сили в шест дисциплини.

„Айрън мен предизвикателство” срещу дрогата

„Айрън мен предизвикателство” срещу дрогата

 

Надпреварата включваше теглене (теглене на МПС за най-кратко време на 30 м), фермерска разходка (носене за време на две тежести от по 130 кг на дистанция от 30 м и връщане с две тежести от по 150 кг), мъртва тяга (повдигане на предварително уговорена тежест, според подготвеността на състезателите за най-голям брой и най-кратко време), „Камъните на Атлас“ (качване на пет кръгли камъка с тегло съответно 130, 150, 160, 170 и 180 кг на платформи с височина от 1 м до 1.30 м), кобилица (пренасяне на кобилица, тежаща 400 кг, на разстояние 30 м за най-кратко време).

DPP_18025

 

Като най-зрелищна може да се определи дисциплината морски спринт, която включва пренасяне на тежест от 160 кг, качване на различни тежести на платформи с височина 1,30 м, обръщане на гума с тегло 420 кг на обща дистанция от 25 м. В нея cтартираха по двама състезатели едновременно, като целта е тя да се изпълни за най-кратко време.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)