Автобус се трансформира в бар в подлеза на НДК

27 февруари 2015

В четвъртък вечер, подлезът на НДК се превърна в атрактивна парти дестинация. Коктейли, настроение  и един автобус, трансформиран до неузнаваемост – като бар. Всичко това съвсем не беше случайна хрумка. Destructive Creation преобразиха пространство под НДК за финала на второто българско издание на глобалната инициатива Transform Today на Аbsolut.

DPP_31265

Общо над 10 000 човека гласуваха в различните етапи на кампанията и избраха Destructive Creation да превърнат стар автобус в арт инсталация на тема Трансформация. Публиката реши градските трансформатори да са облечени в Space Age стил по време на акцията и да използват стъкло и флуоресцентни цветове за своя проект.

DPP_31274

KiNK – eдин от най-успешните диджеи и електронни продуценти в света, заедно със StefaK и Riddimbox, забавлява многобройните гости на партито в по-късните часове. Музиката перфектно се комбинира с духа на инициативата, която подкрепя и провокира млади, смели и вдъхновяващи хора по целия свят да поемат рискове и да създават нещо позитивно, ново и различно, трансформирайки себе си и областта, в която работят.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)