Logitech пуска първата по рода си Logitech G Tunable Gaming Mouse

29 април 2014

Компанията представи най-новата си мишка Logitech® G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Тя подлежи на изключителна персонализация и комбинира първия в света 12,000 DPI сензор с усъвършенствана настройка на повърхността и теглото, което помага да постигнете максималния възможен шанс за победа. „Бях супер въодушевен да използвам тази мишка, трябваше да я тествам и мога да кажа, че тя се усеща страхотно! Беше изключително удобна и перфектно пасва на ръката ми“, каза Хай Лам, отборен капитан на Cloud 9. “Настройката на резолюцията е супер лесна и много гъвкава. Това вероятно е най-любимата ми мишка изобщо!“  Като при всеки продукт от линията Logitech G, Proteus Core отразява целенасоченото желание на Logitech да впрегне науката, за да ви помогне да печелите. „С най-добрата сензорна технология в света, пълен набор от бутони и настройки за повърхността, теглото и баланса, успяхме да създадем мишка, която доминира,“ каза Етишам Рабани, главен мениджър за геймърския бизнес в Logitech. “Екипът, който създава продуктите Logitech G, вярва, че там, където слуховете свършват, побеждава науката!“

Logitech G502
Proteus Core включва ексклузивната за Logitech G технология Delta Zero™, въплътена в най-мощния и прецизен сензор в света. Той комбинира огромен обхват от DPI режими от 200 чак до 12,000 с нулево ускорение на сензора, нулево изглаждане или филтриране и нулево закръгление на пикселите. Тази мишка е конструирана да осигури несравнимо проследяване и чувствителност, и може да проследява движения със скорост 300 инча в секунда.

Logitech G502_2

Proteus Core позволява калибриране на сензора спрямо уникалните физически и отразителни характеристики на геймърската повърхност, като при това той се пренастройва за оптимална производителност. Това означава, че можете да постигнете пикова скорост на проследяване и минимална дистанция за повдигане върху каквато и да е геймърска повърхност. Така че независимо дали предпочитате меките или твърди, светли или тъмни подложки за мишка, ще получите най-добрата реакция при проследяване.  За да постигне максимално физическо усещане и производителност, Proteus Core ви позволява да настроите теглото и центъра на баланс чрез разполагане на до пет тежести по 3.6 грама във вътрешността на мишката. За пълен контрол в играта можете да използвате Logitech Gaming Software и да присъедините команди или макроси към всеки от 11-те програмируеми бутона, благодарение на 32-битовия ARM процесор, контролиращ вградената памет на Proteus Core.

Logitech G502_1

Докато повечето геймърски мишки включват монолитен блок с бутони, който се огъва и свива, Proteus Core е с независими ляв и десен бутони, който осигуряват здрава и стабилна платформа, даваща по-прецизни, издръжливи и задоволяващи кликвания. За още по-голямо увеличение на усещането, скоростта и точността се използват механични микропревключватели под всеки бутон. А ексклузивното хипербързо колелце за скролиране с два режима е подобрено допълнително, за да предложи увеличена прецизност и светкавично прелистване в Уеб.

снимки: People Public Relationships Agency

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

 

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)