Lady Universe 2016: шоу и победители

13 февруари 2016

Lady Universe 2016 се организира за първа година на територията на Hotel Marinela – Sofia.

В конкурса взеха участие над 25 световни претендентки. В рамките на няколко дни те репетираха, снимаха каталог на конкурса, представиха своите национални костюми, артистичност и таланти. Именно по време на вечерта на нациите красавиците от Модния конкурс Lady Universe 2016 подкрепиха благотворителната кауза на фондация “Мога сам”, грижеща се за хората с диагноза множествена склероза. Водещите на вечерта – Тео и Бояна, апелираха от сцената да обръщаме внимание на превенцията на здравето си и ако имаме близки с подобни симптоми да им разясняваме, че болестта може да бъде овладяна.

Красотата на жените по света, идентичност, артистичност и култура последователно на сцената представиха: Лейди Азербайджан – Парвин Хасанзаде, на 24 години, Лейди Босна и Херцеговина – Анеса Конкич, на 24 г., Лейди България – Мина Попова, на 19 г., Лейди Виетнам – Лина Нгъен, на 24 г., Лейди Германия – Стефани Вивиен, на 25 г., Лейди Гърция – Маргарита Филипиду, на 23 г., Лейди Естония – Мария Рая, на 24 г., Лейди Италия – Мадалена Фенучи, на 23 г., Лейди Македония – Биляна Скортова, на 24 г., Лейди Монтенегро – Йована Бекович, на 18 г., Лейди Португалия – Рамос Корея Теси, 19 г., Лейди Русия – Виктория Петрухина, на 19 г., Лейди Сърбия – Сара Митич, на 21 г., Лейди Татарстан – Влада Артьомова, на 21 г., Лейди Украйна – Юлия Даналиук, на 25 г. и Лейди Япония – Чиса Хигучи, на 24 г.

Кулминацията на конкурса бе вчера вечерта в перлата на нощна София- club Megami.

Организаторите бяха подготвили истински шоу-спектакъл, по време на който претендентките се представиха в няколко тура – с ежедневно облекло, бански костюми и прекрасните вечерни рокли на PK Couture. В края на тази модна фиеста авторитетното жури отличи Биляна Скортова от Македония, Рамос Корея Теси от Португалия, Виктория Петрухина от Русия като подгласнички на победителката. А с жадуваната корона се окичи Мина Попова от България, която заслужено спечели и овациите на публиката.

Лицензиантката на конкурса Цвети Разложка и организаторите от агенция 359 Model and Talent показаха, че България е достойна дестинация за среща на красотата и таланта по света.

оператор: Антон Хариев
редактор: Пепа Попова-Кънева

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)