Billie Eilish ще изпълнява песента към новия филм за Джеймс Бонд – No Time to Die

19 януари 2020

ON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios(MGM) и Universal Pictures International обявиха новината, че Billie Eilish ще изпълнява водещата тема към 25-тия филм за James Bond – No Time To Die. Песента ще излезе от Darkroom/Interscope Records (Universal Music Group). Филмът No Time To Die тръгва в кината през април 2020.

Номинираната за ГРАМИ® 18-годишна мултиплатинена изпълнителка написва песента No Time To Die с по-големия си брат FINNEAS, който тази година също е номиниран в няколко категории на най-престижните световни музикални награди. Billie Eilish е най-младият артист в историята, който създава и записва музикална тема за James Bond.

“Развълнувани сме да споделим, че Billie и FINNEAS създадоха невероятно силна и въздействаща песен за No Time To Die, която да работи безупречно в емоционалната история на филма”, разказват Michael G. Wilson и Barbara Broccoli, продуценти на No Time To Die.

Billie Eilish - No time to Die - James Bond

Eilish споделя: “Откачено е да си част от това по какъвто и да е начин. Да имаш възможност да създадеш темата към филм, който е към толкова легендарна поредица, е несравнима чест. James Bond е една от най-яките филмови продукции, създавани някога. Още съм в шок.” FINNEAS добавя: “Цял живот сме мечтали да напишем водещата песен към филм за Bond. За мен няма по-емблематично обвързване на музика с кино. Толкова сме щастливи да изиграем малка роля в толкова легендарен филм.”

“Имахме няколко избрани артисти, които записаха тема за James Bond. Аз съм голям фен на Billie и FINNEAS. Креативната им интегрираност и талант нямат еквивалент и нямам търпение публиката да чуе какво са ни подготвили – свежа нова перспектива с вокали, които ще отекват поколения напред във времето.”, разказва създателят на филма Cary Joji Fukunaga.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)