Beer Box – едно уникално бирено изживяване!

05 август 2016

Едва ли има по-подходящ ден от днешния, за да отдадем подобаващо уважение на една от любимите напитки на българина ( а и на още редица националности по света) – бирата. На 5 август ценителите на популярното пиво вече девета поредна година я почитат с „Международен ден на бирата“, а според статистиката празникът включва 334 събития в 193 града в 46 страни.

palcescases2

Но тъй като сме на родна почва, да посочим и малко цифри, типични за българина – бирата е предпочитана от над 2/3 от хората у нас, като само за миналата година сме изпили средно 72 литра. И като заговорихме за подобаващо отношение, то едва ли има по-подходящо място да се насладим на неповторимия кехлибарен вкус от уникалната по рода си столична бирария Beer Box.

placescases3

В нея можете да избирате измежду над 100 вида бира – светла, тъмна, Weiss, сладка, горчива, английски ейл и, разбира се, от редица държави. Освен авангардния дизайн, който няма да срещнете никъде другаде (заведението е построено от транспортни контейнери), отличителна черта са био-електрическите скари, монтирани на всяка една от масите – посредством тях всеки клиент може… сам да приготви предпочитаните мезета, пържоли, ребра и други вкусотии към халбата с бира.

Любопитно решение в този аспект са и абсорбаторите-лампи над всяка скара, благодарение на които ароматът на грила се усеща на момента, но в никакъв случай не опушва заведението.

b4

И ако вече сме привлекли вниманието ви, то е редно да кажем, че Beer Box разполага с места за 60 души и лятна градина за 80, а телефонът за резервации е 0879 16 57 16. Адресът – гр. София, кв. Младост 1, бул. Александър Малинов 38. И така… кой каза, че няма бира?!

репортер: Александра Милтенова
оператор: Мартин Илков
постпродукция: Деян Дяков

снимки: PlacesCases

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)