Цветан Цветанов подарява компютри на гимназия в Мездра

19 септември 2016

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще подари нови компютри на Професионалната гимназия „Алеко Константинов“ в Мездра, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети Професионална гимназия „Алеко Константинов“ в Мездра на 19.09.2016 г. /понеделник/. Той ще дари нови компютри на учебното заведение.

Преоборудваният кабинет ще бъде официално открит от 15.00 часа. В средата на месец август Цветан Цветанов се срещна с ученика от Професионална гимназия „Алеко Константинов“ Венцислав Манчовски и заедно с областния координатор на ГЕРБ-Враца Петя Аврамова поеха ангажимент да преоборудват кабинета в гимназията. Момчето се свърза с Цветанов чрез Фейсбук и обясни, че почти всички компютри в учебния кабинет по „Информационни технологии“ в училището не работят. Венцислав Манчовски потърси помощ от зам.- председателя на ГЕРБ за решаването на проблема.

По-малко от месец след срещата с ученика от Професионалната гимназия в Мездра новите компютърни конфигурации вече са закупени.

снимка: hashtag-bg.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)