Хороскоп за 12 март

12 март 2018

В първия работен ден на новата седмица, 12 март, Луната отново и за последно за тази седмица е в знака Козирог. Ключовите думи за този ден са труд, отговорност и дисциплина. В ранните часове тя все още съвпада с Плутон и заедно са в благоприятен аспект със Слънцето в Риби и с Юпитер в Скорпион. Това е знак за едно силно и ползотворно начало на седмицата. Звездите ще подкрепят на този ден най-много родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Имате шанс за добри изяви и постижения, както и воля за успех. А всичко е наред, когато има воля и желание. Юпитер от своя страна ще ви дарява с добро настроение, позитивна енергия и самочувствие. Някои от вас имат шанс за получаване на награди и сериозни печалби от бизнеса.

Луната на 12 март активира и предизвикателен аспект с Уран в Овен. Повече напрежение и обрати в делата и взаимоотношенията може да има в ежедневието на родените вече през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Денят за вас не е благоприятен за рисковани действия. Ако успеете да овладеете емоциите си, можете да очаквате трудни, но спечелени битки. Не забравяйте, че т.нар. напрегнати или неблагоприятни аспекти между планетите са мощен двигател за действие и не отричат възможността за постижения и успех. Те са белег за напрежение и повече трудности. А който не обича да му е твърде лесно, значи няма проблем. Той просто трябва да прегърне предизвикателствата и да покаже на останалите, че може и знае.

За представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада това не е най-добрия ден и може да се наложи да се справяте също с някои неразбории и трудности в контактите. Слънцето в Риби и Марс в Стрелец с неблагоприятни си аспекти ще носят пречки на желаещите да се изявяват, а Марс ще подтиква към борба за нещата, които желаете. От вас се иска да бъдете по-гъвкави и приспособими.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар