
Необходими продукти:
1 с.л. зехтин
1/2 червена чушка, нарязана
1 култивирана печурка, тънко нарязана
1 скилидка чесън
1 ч.л. листа от мащерка
75 г сирене камамбер или бри, нарязано на филийки
Начин на приготвяне:
Загрейте грила. Сложете зехтина, чушката, гъбите, чесъна и листата мащерка в купа. Подправете добре и разбъркайте. Загрейте оребрен тиган и запечете парчетата от чушка и гъби за 10-12 мин, като ги обръщате често, докато омекнат. Междувременно запечете хляба от едната страна до златисто. Върху неизпечената страна сложете зеленчуците и останалия в купата овкусен зехтин. Наредете отгоре сиренето и запечете под грила за 3-5 мин до златисто.
снимка: © BGSmith / shutterstock

Предишна:
Лек тост с круши и сирене

Следваща:
Правила за корпоративни обеди, вечери и бизнес партита (част III)
Още по темата
-
Посетителите на Grand Chocolate Festival са изкушавани от невероятни сладки изкушения
In TASTEЧист шоколад, направен така, както са го правили маите, но с добавена захар, както са ...
-
Фритата със зеленчуци
In TASTEФритата е вид омлет, запечен на фурна – позволява композиции от налични продукти по собствен ...
-
Коледни сладкиши с кафе Lavazza
In TASTELavazza представя две рецепти за традиционни сладкиши, които се съчетават с кафе. Те се допълват ...
-
Остави своя коментар през Facebook