Тост с гъби и сирене

17 април 2016

Необходими продукти:
1 с.л. зехтин
1/2 червена чушка, нарязана
1 култивирана печурка, тънко нарязана
1 скилидка чесън
1 ч.л. листа от мащерка
75 г сирене камамбер или бри, нарязано на филийки

Начин на приготвяне:
Загрейте грила. Сложете зехтина, чушката, гъбите, чесъна и листата мащерка в купа. Подправете добре и разбъркайте. Загрейте оребрен тиган и запечете парчетата от чушка и гъби за 10-12 мин, като ги обръщате често, докато омекнат. Междувременно запечете хляба от едната страна до златисто. Върху неизпечената страна сложете зеленчуците и останалия в купата овкусен зехтин. Наредете отгоре сиренето и запечете под грила за 3-5 мин до златисто.

снимка: © BGSmith / shutterstock

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)