Скандални приключения от Вивиан Уестууд

27 юли 2014

Преди броени дни известната дизайнерка Вивиан Уестууд представи пред света не една, а три линии на своята есенна колекция.  Тя ангажира само един модел, за да представи своите нови идеи. Красавицата  Стела Шнабел се съгласи да вземе участие в скандалната фотосесия, в която участие взеха също самата Вивиан и съпругът й  Андреас Контралера. Специалната мисия на фотограф пое Юрген Телър, който също направи рекламните фотоси за Céline и Marc Jacobs.

westwood_campeign_14_15_small

На снимките можете да видите голата Стела Шнабел, която реши да се съблече и да рекламира по този начин линията чанти на Vivienne Westwood. Няма как да не се съгласим, че фотографиите са се получили откровени до краен предел, но тъй като говорим за Вивиан Уестууд, едва ли можем да го считаме за нещо повече от нормално.

westwood_campeign_14 15_22

А що се отнася до линията с дрехи – определено се е получила красива. Ако направим паралел с предишните й колекции, трябва да отбележим, че дизайнерката е започнала да прави по-приземени модели, които са адаптирани към всекидневното носене.

westwood_campeign_14 15_12

Дори линията с шапки под формата на цилиндри са толкова сладки, че ти се иска бързо да сложиш една на главата си и да я разходиш с усмивка по улиците на Ню Йорк или Лондон.

westwood_campeign_14 15_2

А защо не и в София?

За да научите още „модни“ новини посетете страницата на inlife.bg във Facebook!

снимки: Vivienne Westwood

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)