
Необходими продукти:
джолан – 1 бр.
тъмна бира – 250 мл
сол
черен пипер
вода – 1 ч.ч.
краве масло – 1 бучка
За соса:
пушен червен пипер – 1 к.л.
лют червен пипер – 1/2 к.л.
чесън на прах – 1 к.л.
кимион – щипка
черен пипер – щипка
Вижте още: Свински джолан по милански
Начин на приготвяне:
В тенджера под налягане запечатайте месото с малко краве масло от двете страни. Налейте бирата и водата. Сложете подправките. Затворете капака и варете до готовност. Извадете месото, обезкостете го в чиния. Направете соса, като смесите всички съставки за него в същата тенджера. Сложете на котлона и изчакайте да заври. Изключете и залейте нарязания джолан с него.
снимка: marinaohkitchen.wordpress.com
Още по темата
-
Любимите студентски храни по света
In TASTEЕдин от най-трудните аспекти на студентския живот е решението на всекидневната дилема „Какво ще ядем?”. ...
-
Яйца в питки
In TASTEНеобходими продукти: 7 питки 150 г бекон 7 яйца 120 г масло 1 кисела краставица ...
-
Лакомства за Хелоуин
In TASTEВ навечерието на най-страшния от всички празници Хелоуин, консумацията на преработени захари и изкуствени добавки ...
-
Чеснова крем супа
In TASTEНеобходими продукти: 8 скилидки чесън 2 глави лук 700 мл прясно мляко 700 мл зеленчуков ...
Остави своя коментар през Facebook