Първият транссексуален дебютира на страниците на Playboy

21 октомври 2017

Невероятно, но факт! 64 години след появата на легендарното еротично списание Playboy, за първи път на корицата ще дебютира… транссексуален. Звездата, която ще има тази чест, е популярният френски модел Инес Рау, която през годините събра доста почитатели от силния пол, преди да обяви, че всъщност се е родила като мъж.

Снимка: Playboy

Снимка: Playboy

Инес сменя пола си, когато е шестнадесетгодишна, но пази това в тайна от обществеността дълго време от страх да не бъде отхвърлена. Тя има изключително успешна модна кариера, като може да се похвали, че е работила за брандове като Balmain и се е снимала за списания като Vogue и W Magazine.

Еротичните кадри на 26-годишната французойка ще са в броя, който е първи след смъртта на създателя на Playboy Хю Хефнър и това съвсем не е случайно. Редакторите на изданието, което наскоро отново се завърна към голотата, обясниха, че нестандартната идея е била открай време желание на Хефнър, който е искал да се застъпи за „различните хора“ още през 1955 година.

Първият брой на Playboy след смъртта на Хефнър е изцяло в негова памет.

Първият брой на Playboy след смъртта на Хефнър е изцяло в негова памет.

 

Тогава той публикува разказа „Изкривеният човек“, описващ свят, в който хомосексуалността е норма, а хетеросексуалните биват преследвани. Иначе самият Хефнър ще бъде почетен в броя с цели 100 страници в негова памет.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)