Появи се видео с Роналдо и жертвата на изнасилване

05 октомври 2018

Броени дни след гръмналия скандал около Кристиано Роналдо и „жертвата му“ Катрин Майорга, която твърди, че е била изнасилена от португалската футболна звезда,  медиите в Англия успяха да изровят и видео от вечерта, в която са се разиграли събитията. Както е известно, случката датира от юни през далечната 2009 година, но едва сега американката разкрива, че е решила да проговори.

Двамата се запознали в клуб Sin City в Лас Вегас, след което са продължили нощта в хотелската му стая. Какво точно се е случило там и кой крив, и кой прав, не е ясно, но от разпространения клип единственото „престъпление“, което виждаме, са танцовите умения на футболиста на Ювентус, което поне до този момент не е официално подсъдно.

Роналдо и Катрин Майорга - изнасилване

 

Дори напротив, самата Майорга се държи доста предизвикателно с Роналдо и съвсем не изглежда да има нещо против неговата близост. Странното е, че и тя самата заявява, че тогава е подписала договор за конфиденциалност срещу 370 000 долара, за да не излиза с обвинения, но ето че днес все пак отправя такива. Затова и мнозина смятат, че се опитва единствено да припечели допълнителна сума от заведени дела срещу португалеца.

Роналдо и Катрин Майорга - изнасилване

 

Същевременно Кристиано публикува позицията си в Twitter: “ Категорично отхвърлям обвиненията срещу мен. Изнасилването е отвратително престъпление, което е против всичко, в което и вярвам, и което съм“, пише той. „Колкото и да имам желание да изчистя името си, отказвам да подхранвам този медиен спектакъл, създаден от хора, които искат да си правят реклама на мой гръб „, завършва Роналдо.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)