Кристен Стюарт не се страхува от експерименти

03 август 2017

27-годишната Кристен Стюарт се появи на корицата септемврийския брой на Harper’s Bazaar Великобритания. В интервю за лъскавото списание актрисата разказа за личния си живот, призна чувствата си към бивши партньори и сподели как приема критиките на околните.

Звездата каза, че спокойно се отнася към факта, че личният й живот е тема за обсъждане. Според нея е важно да правите точно това, което ви подсказва сърцето в определения етап от живота ви. Тя не отрича факта, че е готова отново да започне да изгражда сериозна връзка с противоположния пол.

Да, определено … знаете, някои хора мислят по друг начин. Те обичат да ядат запечено сирене и именно заради тази любов го ядат до края на живота си. Аз искам да опитам от всичко. Ако вече съм опитала това сирене, въпросът ми е: „Каква е следващата стъпка?“

stewart-post-txt-1

Кристен не отрече факта, че с всеки, с който е била е означавал нещо за нея. По нейните думи, тя е обичала всеки от партньорите си със страст и нежност:

Бях влюбена във всички, с които съм се срещала. Мислите, че се преструвам? Винаги съм се водела от тази двойственост в отношенията … Никога не съм я отричала и даже не съм се опитвала да се боря … Просто не обичам да бъде посмешище за някой …

stewart-post-txt-2

Тук е мястото да припомним, че Кристен Стюарт има връзка със Стела Максуел. Те се срещат от декември миналата година. В средата на юни те бяха снимани от папараци в Париж.

stewart-post-main

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)