„Захарно петле“ – там, където вкусът от детството оживява

31 август 2016

Тези дни ви разказваме „сладки“ приказки. И за да продължим да ви разхождаме в един от любимите ни градове – Самоков, в който производството на сладкиши е много повече от традиция, ще ви разкажем и за една сладкарница, в която ще се връщаме отново и отново – „Захарно петле“.

v2

Още на входа ни посреща усмихната собственичката – Снежана Кибарова (или просто Снежи), чиято тайна на успеха ни разкрива и сама – повече от 20 години в опити да открие перфектния вкус и да предизвика усмивка на задоволство върху устата на клиентите си (да, смеем да твърдим от личен опит, че определено е успяла в тази мисия). След като завършва специалност „Сладкарство“ в „Техникум  по обществено хранене през 1975 г., до 1995 г. работи като сладкар и главен майстор сладкар в курорта Боровец.

v1

Тогава преминава на частна практика, а през 2006 г. е факт и новата сладкарница „Захарно петле“, която разполага с луксозна търговска зала с 24 места,лятна тераса с 12 места и сладкарска работилница в която се произвеждат богат асортимент сладкарски изделия, като торти, пасти, еклери, толумби, тригуни, баклави, щрудели, петифури, дребни сладки ръчно производство с неповторим вкус и богат асортимент, опакована в луксозна опаковка на грамаж 100, 200, 300, 500, 1кг., 3кг. И както обикновено се казва в приказките – ние бяхме там, ядохме, пихме и се веселихме… за да си обещаем да се върнем отново.

Сладкарница Захарно Петле предлага множество изделия подходящи за ежедневието или Вашата празнична трапеза и детски партита.

За контакти: гр.Самоков, ул.”Рилска малина” № 1. Телефон: 0722 66 904

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)