Глория с кръгли очила: хит за лято 2015

21 юли 2015

Кръглите очила с цветно огледално покритие са хит за лято 2015 и Глория добре знае това. Примата, която през есента ще отбележи с концерт 20 години на сцена, засне фотосесия към клиповете за трите нови песни, с които ще зарадва почитателите си. Тя избра три различни визии, като не пропусна да включи задължителния моден аксесоар за лятото. Слънчевите очила, на които се спря Глория са едни от хитовите модели за сезона.

Глория с кръгли очила: хит за лято 2015

Дълго време тя залагаше на любимата си форма – тип авиатор или още бъбрек, която миналата година беше изключително актуална с цветните огледални стъкла. Тенденцията на цветните стъкла се запази, но при формите на очилата категорично се наложи кръглата. Тя е акцент и в последната колекция на българските очила „Квят”, на които Глория се доверява през последните години. Снимка с хитовите кръгли очила със сини стъкла тя избра и за обложката на новия си албум, който освен новите песни включва избрани хитове.

GLORIA_KWIAT (2)

Глория не спира да изненадва приятно своите почитатели, като наскоро пя на една сцена заедно с Ищар в Монако. Почитателите на примата очакват и грандиозният й концерт, планиран за 30 септември в зала 1 на НДК. Той ще съвпадне с разгара на ежегодната кампания за профилактика на детското зрение на българските очила „Квят”. Глория ще бъде посланик на кампанията заедно с дъщеря си Симона. Както и миналата година двете, заедно с други известни личности с децата си, ще участват в ревю с очила. По този начин посланиците на кампанията ще заявят отговорното си отношение към детското зрение. Самата кампания ще обхване училища и оптики в цялата страна, като целта е максимален брой деца да преминат безплатен скрининг на очите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)