Виж цялото ревю на Жени Живкова при представяне на колекция Есен/Зима 2016/2017!

04 октомври 2016

След като наскоро ви предложихме репортаж от най-новата колекция на Модна къща „Жени Стил“ с дизайнер Евгения Живкова, днес ви даваме възможност да се насладите на пълен запис от ревюто й при представянето на колекцията за есен/зима 2016-2017 на тема: „Функционален шик“.

TON_7149

Ако трябва да обобщим показаното, то едва ли е особено сложно – гранд-дамата на българската мода за пореден път ни направи открит урок – прекрасна сцена и осветление, интересни визии, красиви модели, дефилиращи на фона на едни от най-емблематичните световни музикални хитове в специален и ултрамодерен аранжимент, направен единствено и само за нейното дефиле. След подобно показно, не ни остава друго освен да заявим, че ревюто бе удоволствие за всички сетива.

TON_7151

Представената зимна колекция провокира едновременно увереност, смелост и елегантност, като желанието за изразяване на собствената индивидуалност, лична свобода и комфорт се манифестират чрез минималистичния силует на дрехите.

TON_7169

TON_7189

Всеки модел излъчва функционален шик, чрез който дамите ще се чувстват неотразими и забележими.

Голяма част от моделите са изработени от висококачествени иновативни материи, върху които ръчно са апликирани разнообразни мотиви от кожа и дантела. Вълната, кашмирът и коприната също присъстват в колекцията.

TON_7195

TON_7212

TON_7213

През този сезон като тенденция се явява леко обемният изчистен силует при палтата, блузите и саката. Тези модели се съчетават с прави поли и панталони до глезените или силно разкроени /чарлстон/ панталони.

Другата линия за сезона са вталените сака, които са изработени в комбинация от два вида материи или два цвята, например съчетание на червено и цикламено.

Моделите на саката са разнообразни, като в колекцията присъстват такива със и без ревери. Някои от моделите имат разкрояване в талията и допълнително пришит пеплум с чупки, които им придават закачлив и младежки вид.

TON_7216

TON_7220

TON_7221

Роклите за сезона също са разнообразни като кройка и силует – разкроени рокли, рокли с волани, също и класически прави рокли, които се допълват от различни срязвания и чупки.

Полите също следват силуета на роклите. Дължините са до и над коляното.

Блузи и бюстиета, изработени от комбинация на кожа и дантела, се съчетават с панталони чарлстон и асиметрични поли.

Вечерните облекла са къси рокли, изработени в съчетание на различни материи – коприна, тафта, дантела и платове с пайети.

Някои от моделите са декорирани с ципове, декоративни ширити и камъни.

TON_7242

TON_7245

В колекцията основно са използвани кашмир, студена вълна, кожа, дантела, трико, букле, хай-тек материи в червено, цикламено, лилаво и, разбира се, черно.

Събитието се състоя в зала „Сигма” на Парадайс център. Гости на ревюто бяха представители на модния, културен и бизнес елит, сред които: посланиците наЮАР, Аржентина, Англия, Ливан, Алжир, Армения, търговското аташе на Русия, Калоян Паргов, Милена Ангелова, Кристиан Вигенин, Валери Симеонов, Татяна Дончева,Теодора Дренска, Даринка Станчева, Весела Драганова, Светлана Шаренкова, а също и Ана Сендова, Албена Александрова, Ирина Сердарева, Милена Вельова, Искра Радева, Лили Червенякова,Янка Рупкина, Валерия Велева, Венелина Гочева, Полина Карастоянова, проф. д.н. Любомир Стойков, Марина Кискинова, Христо Дурчев, Нора Нова, Богдан Томов, Евгения Калканджиева, Павел и Едита Цветков,Йордана Димитрова, Вихра Петрова и други.

TON_7131

TON_7134

TON_7137

TON_7148

Днес, с удоволствие, ви представяме нашия кратък, но много цветен, репортаж от ревюто, заедно с ексклузивни интервюта със самата дизайнерка и проф. Любомир Стойков.

TON_7272

Очаквайте пълен запис на ревюто съвсем скоро!

оператор: Мартин Илков
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)