Хороскоп

Вашият хороскоп за 30 и 31 март 2016

30 март 2016

Неприятно, но факт! На 30 март Луната в Стрелец е „без курс“ от 04:55 до 20:45 часа. Може да не е добър денят за взимане на важни решения, за нови начала или някакви важни за бъдещето действия, но пък звездите ни дават възможност, да не кажа, че ни принуждават, да вършим рутинна работа и да довършим започнати поизостанали дела. Ако се налага все пак да вършите нещо важно, бъдете по-концентрирани и внимателни за грешки. Освен това при Луна „без курс“ често се случват инциденти поради разсеяност. Този ден е по-дисхармоничен енергийно за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Не предприемайте рисковани действия, проявявайте търпение в общуването с хората. Ако нещо не се случи както сте го планирали, значи не сте го планирали според звездите. А Космосът от време навреме „се подсмихва“ и ни доказва, че сме ужасно малки, за да й се противопоставяме. Въпреки Луната „без курс“ денят може да протече много по-спокойно и ползотворно за родените под знаците и основно през третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей.

В 20:56 часа на 30 март Луната навлиза в земния знак Козирог, през който ще транзитира до 04:37 часа на 2 април. През тези дни няма да сме така импулсивни и припрени. Напротив, ще премисляме добре и ще планираме всичко. Повишават се амбициите, но сме и по-трудоспособни и концентрирани. Някои от нас могат да бъдат повече, а други по-малко неуверени и неудовлетворени, подозрителни и песимистично настроени. Но това си е типично за нас, тъй като сме под знака на Козирога. Предпазливост и известна доза песимизъм дори са полезни, стига да не се премине границата и достигне високи нива на страхове и депресии. А те също напоследък са често явление. Важното за нас през следващите два дни и половина е да бъдем отговорни в решенията и действията си, да спазваме законите и йерархията, да се придържаме към традиционни методи и средства. Може да сме малко избирателни в контактите си, но това е от предпазливост.

На 31 март в 18:17 часа е лунна фаза Последна четвърт – Слънцето в Овен и Луната в Козирог са в предизвикателен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях). Този ден се очертава по-напрегнат и могат да срещнат повече затруднения в ежедневието си родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Възможни са както противоречия с околните и повече натовареност на работното място, така и физическо или емоционално неразположение, главоболие, нарушения на съня, болки в ставите / зъбите / жлъчката и т.н. Денят е най-ползотворен за родените под знаците и предимно през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Но в мунданен план 31 март, а и 1 април са дни с повече предизвикателни аспекти на планетите и са възможни прояви на насилие, инциденти, катастрофи, отвличания и т.н.

На 30 март не се препоръчват операции на черния дроб, кръвоносната система, жлъчния мехур и жлъчните пътища, дискова херния, смяна на бедрени стави. Кръвопреливанията и кръвопусканията също не са препоръчителни. Ограничете алкохола и мазнините. На 31 март е се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно-мозъчни операции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Пийте повече вода.

Времето – не зная какви летни температури очакват синоптиците тези дни, но от 3 години насам, откакто правя редовно тези астро-метеорологични прогнози, не съм виждала през зимния и пролетния сезон в ден с Луна в Козирог времето да е топло, дори слънчево. Освен това, в хороскопа на лунната фаза (фиг. 1) Първа четвърт върха на 4 дом е в знак Козирог, което не дава индикации за много горещи дни през следващата седмица. Такова слънчево и топло време очаквам от 7 април. Но, знае ли човек? Винаги има изненади от страна на природата. На 30 март може да се очаква по-слънчев ден, но на 31 март мисля, че трябва да има понижение временно в температурите и да е по-облачно или поне с разкъсана облачност. Може дори да паднат и градушки в четвъртък.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар