Вашият хороскоп за 19, 20 и 21 януари 2016

Вашият хороскоп за 14 и 15 септември

14 септември 2015

На 14 септември, в часовете между 05:08 и 05:41 българско време, Луната в Дева е „без курс“, т.е. тя се подготвя за смяна на знака и не прави главни аспекти с останалите планети. В 05:42 часа тя навлиза във въздушния кардинален знак Везни. Луната в този знак повишава желанието ни за справедливост, хармония и любов в обкръжаващия ни свят. Дните са благоприятни за социални контакти, за изкуство и култура, за интимни и делови срещи, за дипломатически преговори, за покупка на бижута, дрехи, картини и всичко друго, което ще зарадва душата ви с красотата и стойността си. Ще бъдем по-отворени и дружелюбни, а усмивката ни ще бъде мощно оръжие за постигане на целите. Проблемът на този зодиакален знак е, че е по-нерешителен – вечно претегля всички „за“ и „против“, а това понякога може да ни изиграе лоша шега – „докато умните се наумуват, лудите се налудуват“. Затова и тези дни не са подходящи за решителни действия или поне не за по-настъпателни или агресивни. Трябва да се действа по-дипломатично, което в очите на един представител на знака Овен, например, може да изглежда като лицемерие. Но хората са различни по характер, затова и съдбите им са различни.

На 14 септември Луната съвпада с Лилит – т.нар. Черна Луна в астрологията. Денят е по-дисхармоничен за родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Особено внимателни в партньорствата, в любовта и с парите си трябва бъдат родените през септември през първите 4 – 5 дни на знака Везни, както и представителите на всички зодиакални знаци, които имат друга рождена планета в хороскопа си в първите 5 градуса на знака Везни. Възможни са разочарования от изневери, които могат да приключат драматично. Създава се предпоставка и за кражба на пари и ценности, за финансови измами и дипломатически обещания, чиято цел е съвсем различна от официално представената. Не флиртувайте на работното си място, за да не рефлектира това върху имиджа ви. Избягвайте финансов риск и не се доверявайте на всеки. Звездите са по-благосклонни на този ден към родените през първата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вие ще се чувствате както физически, така и емоционално стабилни. Делата и взаимоотношенията ви с хората ще вървят много по-гладко и можете да разчитате на успех в начинанията и при изпълнението на ежедневните ангажименти.

На 15 септември Луната в ранните часове образува неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог, около 11:00 часа съвпада с Меркурий във Везни и заедно в следобедните часове активират неблагоприятен аспект към Уран в Овен. Хората на този ден ще са склонни да говорят повече, отколкото да слушат другите. Ще сме склонни към прибързване, към неправилни преценки, към взимане на емоционални решения, към размяна на остри реплики и скандали както в личен план, така и в обществото. Тези аспекти повишават нервното напрежение в здравословен аспект. Денят е по-дисхармоничен за родените предимно през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Особено предпазливи за скандали и инциденти трябва да бъдат първите четири знака. Шофирайте предпазливо и не предприемайте рисковани действия, особено подрастващото поколение и младите шофьори. В мунданен план звездите могат да нажежат сериозно обстановката в обществото и в международните отношения. Възможни са протестни и стачни действия, размяна на остри реплики и обиди между обществени фигури и между държави, по-активни военни действия по въздух и тежки транспортни произшествия. Не е изключен и нов срив в цените на зърнените култури и на ценните книжа. Денят е по-хармоничен този път за родените през втората декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната и Меркурий във Везни образуват благоприятен аспект с Венера в Лъв. Дори и вас да „зарази“ напрежението от другите напрегнати аспекти, в крайна сметка делата ви ще се развиват по-успешно, а взаимоотношенията – по-хармонични, отколкото при по-горните осем знака. Денят за вас е благоприятен за договорните отношения, в личните връзки и партньорски взаимоотношения, във финансов план. На успехи могат да разчитат родените измежду изброените четири зодиакални знака, работещи в областта на търговията, науката и техниката, във финансовия сектор, в съдебната система, в сферата на изкуството и културата, в дипломацията.

На 14 и 15 септември не се препоръчват операции на бъбреците, надбъбречните и околощитовидните жлези, на пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, яйчниците, далака, липосукция на бедрата, за пластични операции и естетически корекции.

Времето – на 14 септември очаквам затоплянето да обхване по-голямата част от страната и само на места да има по-разкъсана облачност. В сутрешните часове ще има и мъгли. На 15 септември вятърът на места в следобедните часове може да се усили, по-вероятно в северните и североизточни части на страната. Не са изключени краткотрайни превалявания от дъжд и дори гръмотевични бури около 15:00 и около 20:30 часа в планинските райони.

Желая ви успешна и спокойна нова работна седмица!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)