Ваня Джаферович и съпругата му си припомниха “Сървайвър”

04 август 2018

Ваня Джаферович и сексапилната му съпруга Евгения, които са бивши участници в “Сървайвър”, трябваше да си припомнят изпитанията, през които минаха преди години, пише sportal.bg. Двойката е на почивка в Камбоджа, където Ваня бе част от петия сезон на шоуто за оцеляване. Жени пък участва в четвъртия сезон в Панама и го спечели.

“Преди повече от 4 години, тръгнах си оттук като финалист на „Сървайвър“, а няколко месеца след това и спечелих. Всички спомени ми се връщат обратно и емоциите са много силни. Има нещо в този остров, което не иска да ме пусне и ме кара да се връщам при него, пак и пак…”, сподели бившият футболист.

Този път обаче с любимата му едва не загубили живота си.

37962592_2330068220351620_7494263571224723456_n

„С Жени решихме да вземем каяк под наем и да отидем до един малък остров отсреща, да се гмуркаме. Тръгнахме ние, всичко е ок, но изведнъж времето почна да се разваля и вълните да стават по-големи. На половин път разстояние сме, след като една вълна ни обърна. Обърнах каяка обратно, но видяхме, че е спукан отдолу и че събира вода. Никакъв шанс да се качим и двамата. Опитахме се няколко пъти, влезнахме, но пак ни обърна. Помислих си, че това беше и че ще ни помните, надявам се с добро. Щяхме да умрем на този остров, баси…И тогава видяхме една рибарска лодка, която минаваше, почнахме да викаме. Те ни видяха, издърпаха ни в лодката и ни закараха до брега. Сега пия биричка и пиша този статус, което е хубаво, за мен. Няма да се качвам на каяк никога повече. Тази работа не е за нас, футболистите. Винаги е по-хубаво да е… лекинко и без напрежение“, разказа Джаферович.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)