Бруклин Бекъм ще се жени за дъщерята на милиардер Никол Пелц

11 юли 2020

Според The ​​Mirror най-големият син на Дейвид Бекъм, 21-годишният Бруклин, е направил предложение на приятелката си, 25-годишната Никол Пелц. Той  се среща с дъщерята на известния американски индустриалец и милиардер Нелсън Пелц от десет месеца.

Бруклин Бекхэм и Никола Пельтц
„Бруклин каза на приятелите си в Калифорния, че е направил предложение на Никол. В неговата компания всички знаят за това, те са дълбоко влюбени. Дейвид и Виктория го благословиха. Тази новина вдъхнови цялото семейство: според тях след серия от трудни отношения Бруклин най-накрая намери подходящата за него“ – – казват приближени до семейството.
Бруклин Бекхэм и Никола Пельтц
Няколко часа по-късно се появи официално потвърждение от самия младоженец. Бруклин публикува снимка с Никол.

„Преди две седмици помолих другата си половинка да се омъжи за мен и тя каза „да“. Аз съм най-щастливият човек на света! Обещавам ви да стана най-добрият съпруг и най-добрият баща на нашето дете. Обичам те бебе“ – написа Бруклин.


Бруклин Бекхэм и Никола Пельтц
Никол от своя страна също показа съвместна снимка с Бекъм, на която тя демонстрира пръстена.

„Ти ме правиш най-щастливото момиче на света. Толкова се радвам, че прекарвам целия си живот с теб. Любовта ти е най-ценният подарък. Обичам те много, много, много, скъпи, и благодаря на Харпър за тази снимка“.

 

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)