Блондинка срещу брюнетка в готварски дуел в „Кухня в рая“, Епизод 17

09 декември 2016

„Който днес докосне блондинка, ще бъде щастлив и богат през цялата година, а който я почерпи – пет години занапред“.
Така смята новата гостенка в предаването „Кухня в рая“, а ние решихме да проверим истинността в изказването и като, я поканим освен за да я докоснем, да приготви сама специалитета с който, след това да се почерпи.

TON_7179

Тя се казва Олга Владимировна Земляницина- Ускова. Наследница е на известен род полски свещеници, които още по времето на Екатерина Велика развиват християнската църква в Сибир. Магистър е по международно право, работила като прокурор и следовател в родния си град.

TON_7209

Специализирала е маркетинг. Обществена личност, член на поредица международни организации, сред които: Международен фонд“Жива Планета“,Москва, член е на Управителния съвет и основател на „Човек на 21век“, представител на Балканите на асоциацията на руските кметове, член на Международния съвет на Международната асамблея на столиците и градовете (IAC) Русия. Председател е на Руския бизнес клуб в София и на международната организация на блондинките.
Името и нашумя в България преди няколко години като собственик на първата и единствена на Балканския полуостров ферма за пеперуди.

TON_7178
TON_7201
Какъв е цветът на аурата на нашата водеща Алекс, какво обичат да хапват блондинките и добри ли са в кухнята. Получи ли целувка от шеф Милош, огнената рускиня и коя победи в импровизирания дуел, блондинка срещу брюнетка…. А дали пък брюнетката не се оказа блондинка? Защото както казва „шефката“ на блондинките – „Да си блондинка е състояние на душата. Това не означава да имаш само този цвят на косата, а и да имаш розова душа. Брюнетките също могат да бъдат блондинки по душа „
И не! От толкова разговори, не сме забравили поредната вкусна рецепта –„Лаврак в сол“, която се получи като по учебник, а малките тайни за приготвянето и ще ви бъдат от полза за резултат, който няма да остави никой равнодушен!

TON_7220

Запалихме ли вече любопитството ви? Не остана друго освен да ви пожелаем, приятно гледане и наздраве!

Досега в Кухня в Рая:

Миски в Кухнята в Епизод , – как две Мисис България готвят в лицето на Ради Орцева и чаровната ни водеща Алекс Милтенова;
Епизод 2 бе нежен и прекрасен, каквато бе и нашата гостенка – Теди Кацарова;
Епизод 3 бе доста страшен, да не кажем направо криминален, защото се размятаха здраво ножове, а и госта ни беше доста страшничък – Гущера…;
В Епизод 4 тъкмо да се успокои положението…и кухнята ни от райска стана дяволска, но с помощта на Ива Екимова всичко се подреди;
Епизод 5 бе удоволствие и забавление с чаровната актриса, стилистка и дизайнерка Елена Алекси ;
В Епизод 6 наш гост бе очарователната певица Веси Бонева, която веднага редувахме със също очарователния певец в 
Епизод 7   – поп изпълнителя Владо Димов;
В  епизод 8 наш гост бе Бети Методиева, в епизод 9 „откраднахме“ живот в кухнята с Цвятко Ценов и наистина се забавлявахме!
В юбилейният 10-ти епизод гонихме каймани и латинопартизани с Искрен Пецов, а в Епизод 11 ви срещнахме със Светлана Василева.
В епизод 12 светският ПР и комуникатор Наско Лазаров се справи повече от добре с предизвикателството да приготви пълнен калмар, а в епизод 13 слънчевата и усмихната фолк дива Кали доказа чудесни кулинарни способности!.
Епизод 14 бе истинска езикова атракция, защото гост ни бе любимецът Алфредо Торес, а след него в Епизод 15 видяхме дизайнерското готвене на Едис Пала.
Последни ангели от райската кухня изпрати към вас звездната диетоложка Енджи Касабие.
Забавлявайте се! 

14804847_10211432836763598_63718239_n

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)