букет

Бихте ли отишли на сватба, без да купите букет?

02 август 2018

Днес ще ви запознаем с най- новата инциатива на WWF Bulgaria, имаща за цел спасяването на вековните гори на България.

Ето за какво призовава организацията:

Ако ви предстои сватба, по традиция гостите ще носят цветя за булката. Но какво ще стане с тях в празничната суматоха?
 
Повечето булки споделят, че всъщност нямат възможност да им се насладят пълноценно. Още щом им ги връчат, ги предават на помощниците си. Роднините имат грижата да ги натоварят по колите и да ги пренесат в ресторанта. Много е възможно булката да не успее да се порадва на букетите от гостите. Много е възможно в онзи миг да не се замисли дали някои от цветята, които се продават, всъщност не са застрашени – като орхидеите и залиста, например.
 
Но със сигурност знаем, че вековните гори в България наистина са застрашени. Те не само че ни осигуряват чист въздух, но са и дом на множество красиви цветя и растения.
 
Затова се обръщаме към вас. Помолете гостите на сватбата да не купуват цветя за булката, които само ще бъдат похабени. Убедете ги да съберат парите за букети и да ги дарят за спасяване на вековните гори.
 
Създайте своя собствена традиция и дарете красота, като опазите цветята и растенията, за да можете да им се наслаждавате пълноценно винаги.

Разбира се, всяка булка заслужава само най-красивите подаръци. Затова, в знак на признателност за благородния жест, младоженците ще получат сертификат за дарение с карта на вековните гори у нас и пътеводител за Западна Стара планина. А ако събраните средства по време на сватбеното тържество надминат 100 лв., ние ще им подарим и мека, плюшена играчка рис!

За повече информация за инциативата на страницата на WWF Bylgaria :

http://www.wwf.bg/donate/wedding/utm_source=facebook&utm_medium=ads&utm_campaign=ESHOP_WEDDING_2018_FB_ads_69_26072018

Източник : www.wwf.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)