Анджелина Джоли и Брад Пит започнаха да продават зехтин

29 март 2017

Имението „Миравал“ на Брад Пит и Анджелина Джоли в Южна Франция произведе първия си зехтин, съобщават БТА и АФП.

Актьорите няма да продават „Шато Миравал“ въпреки развода си. В него те сключиха брак през 2014 г., и вече произвеждат там вино розе „Кот дьо Прованс“, което се търси много добре в САЩ.

Още по темата: „Шато Миравал“ или замъкът на Бранджелина – а сега накъде?

В него има и големи тераси с маслини, засадени преди 12 години. От тях са произведени 10 000 бутилки по 500 милилитра биологичен студенопресован зехтин, разказа лозарят на имението Шарл Перен. Те вече са пуснати в продажба.

miraval-huile-olive

Според описанието, зехтинът е „приятен, с нотки на бадем, лешник и ангинари с рижики“. За по-добро съхранение, шишето е от пясъчник. То е черно, за да е по-шик. Цената на бутилка такъв зехтин е 29 евро за половин литър.

Още по темата: Анджелина Джоли: С Брад Пит винаги ще сме едно семейство

Анджелина Джоли и Брад Пит са в развод от септември 2016 г. „Слуховете за продажба на имението обаче, не са верни“, каза Шарл Перен.

huile-d-olive-miraval-provence

„Това е една инвестиция за семейството и за децата им. Те ни го казаха многократно и участват във всичко, свързано с имението. Имаме дългосрочни проекти и тъкмо излезе новата партида вино розе с имената ни на етикета „Бутилирано от Пит, Джоли и Перен“, заяви той.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)